Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Overleek

Loodgieters in Overleek verhelpen uw probleem direct

Werkt uw centrale verwarming niet? Zoekt u ervaren loodgieters in Overleek die direct ter plekken kunnen zijn voor een spoedreparatie? Installatiebedrijf van Bentem laat u niet in de kou zitten en zet direct het team gespecialiseerde loodgieters in Overleek in. Als specialist op het gebied van loodgieterswerk kunnen wij een gedegen en snelle oplossing van loodgieters problemen bieden. Op het gebied van loodgieterswerk kunt u ons inschakelen voor:

  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Preventie

Wij werken als een team samen en hebben door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd. Dit komt omdat onze loodgieters in Overleek een klantgerichte werkwijze hanteren. Wij denken met u mee en richten een project zo duurzaam mogelijk in. Van riolering tot het dak en alles wat er tussen zit, onze loodgieters in Overleek staan graag voor u klaar.

Service, begrip en flexibiliteit staan bij ons centraal. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op. Onze medewerkers staan u direct te woord met de benodigde technische kennis. Wij garanderen u een persoonlijke benadering.

Lood- en zinkwerk

Ook het ambachtelijke loodgieters vak mag bij ons niet ontbreken. Deze zeer specialistische werkzaamheden worden door onze loodgieters in Overleek uitgevoerd. Met jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning of garage waterdicht blijft. Tevens zorgt dit voor een mooi aanzien en decoratie. Zowel gewone woningen als monumentale panden worden met liefde en vakmanschap door onze loodgieters in Overleek herstelt.

Lekkage

Is het lood- en zinkwerk niet goed aangebracht? Heeft u hierdoor lekkage in uw woning? Bel dan direct Installatiebedrijf van Bentem. Wij sturen de ervaren loodgieters in Overleek naar u toe en laten de lekkage opsporen, repareren en herstellen. Omdat lekkage altijd ongelegen komt staan wij snel voor u klaar. Wilt u meer informatie? Of een afspraak met onze loodgieters in Overleek? Neem dan contact op.

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Loodgieters in Overleek verhelpen uw probleem direct
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2023 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex