Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Uw Geberit Aquaclean specialist

Geberit montagespecialist

In vele badkamers en toiletruimtes zijn de producten van Geberit niet meer weg te denken. De Geberit AquaClean douche wc’s zijn erg populair. De installatiesystemen van de Geberit inbouwreservoirs zijn zeer betrouwbaar en worden veel toegepast in toiletten en badkamers. Wanneer u kiest voor een Geberit Aquaclean toilet bent u er bij installatiebedrijf van Bentem van verzekerd dat deze wordt geïnstalleerd door ervaren monteurs. Wij zetten alle voordelen van Geberit graag voor u op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Snel te installeren
  • Groot aanbod

Installatiebedrijf van Bentem is gecertificeerd Aquaclean montagespecialist en installeren Geberit Aquaclean douche wc’s. Deze hygiënische douche wc´s sluiten aan op elk badkamertype en beschikken over veel moderne technologieën. De Geberit AquaClean biedt zowel luxe, comfort en bovenal hygiëne. Deze douche wc zorgt voor een aangename grondige reiniging.

Hoe werkt Geberit Aquaclean ?

Geberit biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten douche wc´s. Zo is er dan ook altijd een passende oplossing voor iedere woonsituatie. Van compacte zittingen tot een comfortabel en volledig toiletsysteem.

De douche wc´s van Geberit werken eigenlijk vrij simpel. De douche wc´s zorgen er allemaal voor dat het onderlichaam gereinigd wordt door middel van een warme straal water. Naast dat dit zeer hygiënisch is, is het ook nog eens comfortabel. Ook kunt u zelf de intensiteit van de waterstraal aanpassen. Vervolgens reinigt het toilet zichzelf.

Ruime keuze

Geberit heeft verschillende varianten douche wc´s. Zo heeft u de keuze uit modellen met een losse douche arm maar ook uit modellen waarbij de douche arm in de wc gebouwd zit. Op deze manier komt er een roterende straal met duizenden luchtbelletjes uit de douchestraal van de wc. Daarnaast beschikken diverse modellen over luxe opties zoals brilverwarming of een warme lucht föhn. Comfortabeler wordt een toiletbezoek niet, toch?

Wilt u meer informatie over de douche wc´s van Geberit of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2022 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex