Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

centrale verwarming

Centrale verwarming aanleggen 

Zoekt u een goede centrale verwarming installateur om uw CV te installeren, onderhouden of repareren? Kies dan voor Installatiebedrijf van Bentem, dé centrale verwarming installateur. Wilt u altijd verzekerd zijn van heerlijk warm water in huis? Nooit meer thuiskomen in een koude woning, douchen in een koude badkamer of slapen in een koude slaapkamer? Een cv-ketel is het hart van uw woning en zorgt ervoor dat heel uw huis wordt verwarmd. Bent u toe aan een nieuwe centrale verwarming in uw huis of wilt U de Jaarlijkse Onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan Uw cv ketel? Dan bent u bij Installatiebedrijf van Bentem aan het juiste adres.  

Wat zijn de voordelen van een centrale verwarming? 

Centrale verwarming laten aanleggen in uw huis heeft verschillende voordelen:  
  • Als u kiest voor een centrale verwarming in plaats van aparte warmtebronnen profiteert u van een hoger rendement. Het is voordeliger om één warmtebron te laten installeren die het hele huis verwarmt.  
  • U kunt eenvoudig de temperatuur bepalen met een centrale verwarming in huis.  
  • Als u voor een combiketel kiest kunt u warm water en verwarming combineren. Een boiler of geiser is overbodig omdat de combiketel ook voor warm water uit de kraan zorgt.   

Onze centrale verwarmingsinstallateur heeft al bij vele klanten cv-installaties geïnstalleerd. Wilt u uw huidige cv-ketel laten vervangen? Ook profiteren van voordelige eigenschappen die de nieuwe ketels aanbieden? Onze centrale verwarmingsinstallateur installeert deze graag voor u.  

Laat Installatiebedrijf van Bentem uw centrale verwarming aanleggen en onderhouden 

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in?cv-reparatie en onderhoud. Als installatiebedrijf kunnen wij cv-reparatie en onderhoud uitvoeren maar ook verwarmingsinstallaties aanleggen. Vooral tijdens koude wintermaanden zit u niet op een kapotte CV te wachten. Reparatie en onderhoud van uw Remeha of Intergas CV ketel voorkomt dit. Graag zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden fijn kunt werken en wonen in een verwarmd pand. Wij zetten graag onze professionele monteurs in voor onderhoud om zo optimaal rendement uit uw CV te halen. Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de kosten van?CV reparatie en onderhoud??Neem contact op voor meer informatie?of vraag een offerte op maat aan. 

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Certificaten

Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex