Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

lood en zinkwerk

Lood en Zinkwerk

Lood en zinkwerk wordt veel gebruik voor daken en heeft verschillende doelen. Zo zorgt het voor afdichting van daken en het afvoeren van hemelwater. Ook zorgt het voor een mooie uitstraling en aanzien. Zowel bij moderne gebouwen als bij monumentale panden is dit een belangrijk en onderscheidend accent. Door deze natuurlijke materialen krijgt een gebouw een sfeervol charisma. De verwerking en montage van deze materialen vereist ervaring en vakmanschap. Installatiebedrijf van Bentem beschikt over deze vereisten en is u graag van dienst. Het verwerken van lood en zinkwerk is veelal ambachtelijk werk.  Wij ontwikkelen deze expertise vandaag de dag nog steeds.

Onderhoud, reparatie en vernieuwing van lood en zinkwerk

Op het gebied van lood en zinkwerk verzorgen wij alle voorkomende onderhoud, reparatie en vernieuwingswerkzaamheden. Hieronder vallen:

  • Herstellen van dakgoten
  • Herstellen van zinken daken
  • Herstellen van lood op gevels
  • Herstellen van lood op een schoorsteen
  • Herstellen van goten

Naast herstellen kunnen wij deze onderdelen vernieuwen. Wanneer u een nieuwe regenpijp, dakgoot of ander onderdeel van lood of zink wenst, zijn wij u van dienst.

Zinken dakgoten, hemelwaterafvoeren en meer door Installatiebedrijf van Bentem

Zink is een natuurlijk product dat in allerlei vormen toegepast kan worden. Door deze prachtige en unieke kenmerken zorgt het voor een onderscheidende uitstraling voor zowel nieuwe als oude gebouwen. De meest gebruikte onderdelen van zink zijn hemelwaterafvoeren, dakgoten en zijkanten van dakkapellen. Kortom: beslist onderdelen die niet mogen ontbreken.

Lood verwerkt in uw kozijn, dakkapel of langs uw nok of puntdak

Loodwerk wordt al vele jaren gebruikt door de praktische kwaliteit en fraaie uitstraling. Bij de verwerking van lood moet u denken aan een kozijn, dakkapel of langs een puntdak of op de nok. Met zijn bijzondere eigenschappen zorgt loodwerk voor bijzondere constructies. Of het nu gaat om een kerk of een particulier pand, loodwerk zorgt voor kwaliteit en onderscheidenheid.

Bij onderhoud, renovatie en plaatsing van loodwerk leveren wij hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door onze expertise en liefde voor het vak. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Graag komen we op locatie langs om de situatie te bespreken. U kunt een helder gesprek en een duidelijke offerte van ons verwachten. 

 

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Certificaten

Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex