Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Wooncomfort en voorzieningen in de woningen zijn erg belangrijk. Vandaag de dag stellen mensen hier dan ook hoge eisen aan. In uw woning wilt u graag optimaal kunnen genieten van warm water, warmte en watersystemen, waaronder in het toilet. Om hier verzekerd van te zijn kunt u het beste Installatiebedrijf van Bentem inschakelen voor al uw loodgietersklussen. Installatiebedrijf van Bentem staat voor iedere klus, van groot tot klein, klaar. Op het gebied van loodgieterswerk kunt u ons inschakelen voor:

  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Preventie

Ons team is erop gericht om installatieprojecten uit te voeren en noodsituaties te verhelpen. Door onze uitgebreide kennis van allerlei soorten installaties kunnen wij voor iedere situatie de juiste oplossing bieden. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en voorzien hun van heldere adviezen. Tevens worden alle werkzaamheden met hoogwaardig materiaal en apparatuur uitgevoerd.

Aanleg leidingen, rioleringen en sanitaire installaties

Onder aanleg verstaan wij het aanleggen van waterleidingen, rioleringen, gasleidingen en sanitaire installaties. Wij geven u hierbij passend advies. Dankzij verschillende technologieën en ontwikkelingen kunt u uw woning namelijk op diverse manier verwarmen. Om een aangename warmte te creëren is het van belang dat de ketel of een andere voorziening wordt afgestemd op de functie van de ruimte. Wij weten als geen ander hoe wij dit moeten doen.

Onderhoud van uw leidingen en installaties

Voor het behouden van de leidingen en installaties en het voorkomen van gebreken is onderhoud belangrijk. U kunt zelf kiezen voor regulier of preventief onderhoud. In overleg kunnen we een onderhoudscontract afsluiten dat past bij uw wensen en installaties. Op deze manier komen we regelmatig bij u langs om alles te controleren. Slijtage en storingen kunnen worden opgespoord en worden voorkomen.

Advies op maat voor de juiste verwarmingsinstallatie

Iedere woning of bedrijfspand vereist een verwarmingsplan op maat om optimaal te kunnen genieten. Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het verstrekken van maatwerk en advies. Samen met u maken we de juiste keuze uit verwarmingsinstallaties.

 

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Certificaten

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2023 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex