Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Tekst - Geberit aquaclean

Bent u op zoek naar een hygiënische douche wc?

Dan bent u bij ons op de juiste plek! Wij van installatiebedrijf van Bentem zijn namelijk gecertificeerd Aquaclean montagespecialist en installeren Geberit Aquaclean douche wc’s. Deze hygiënische douche wc sluit aan op elk badkamertype en beschikt over veel moderne technologieën. De Geberit AquaClean biedt zowel luxe, comfort en vooral hygiëne. Deze douche wc zorgt er namelijk voor dat uw onderlichaam op een aangename wijze grondig gereinigd en gedroogd wordt. Ontdek de wc waarmee u wordt gereinigd met warm water en geniet van absolute frisheid!

Hoe werkt het precies?

Het werkt eigenlijk heel simpel. Door een druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn die ervoor zorgt dat het onderlichaam wordt gereinigd met een warme douchestraal. Dit is erg hygiënisch en ook nog eens comfortabel. Om u het maximale comfort te bieden kunt u de intensiteit van de straal zelf aanpassen. Ook reinigt de douchearm zich voor en na elk gebruik van het toilet.

Verschillende mogelijkheden

Geberit biedt verschillende soorten douchewc's. Zo is er altijd een passende oplossing voor elke woonsituatie. Van compacte zittingen tot een comfortabel en compleet toiletsysteem. De verschillende soorten douchewc's zijn:

 • Geberit Aquaclean Mera: Deze douche wc is uitgerust met verschillende indrukwekkende kenmerken zoals een geurzuivering en een warme lucht föhn. Dankzij het zwevende en hoogwaardige design past hij perfect in elke badkamer. De Geberit Aquaclean Mera is niet voor niks de meest verkochte douche wc in Europa!
Geberit Aquaclean Mera
 • Geberit Aquaclean Tuma: Als alternatief voor het complete toiletsysteem is de Geberit Aquaclean Tuma compact en ideaal voor consumenten die van een douchewc alleen de basisfuncties willen ervaren. Dit model is uitgerust met alleen de primaire functies van een douchewc. Deze douchewc is te bedienen met het bedieningspaneel op de zitting of via de app voor smartphones
Geberit Aquaclean Tuma
 • Geberit Aquaclean Sela: De Geberit Aquaclean Sela maakt indruk met een stijlvol en tijdloos design. Dankzij de strakke vormgeving past hij perfect in elk badkamerinterieur. Ook beschikt de Sela variant over oriëntatielicht, een wc-deksel die automatisch open- en dichtgaat en een verwarmde wc-zitting. Een hygiënischer en comfortabeler toiletbezoek is niet voor te stellen, toch?
Geberit Aquaclean Sela


  Wilt u meer informatie over deze douche wc’s? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-10725474 of e-mailen naar: de.installateur@xs4all.nl

  Installatiebedrijf van Bentem logo
  Installatiebedrijf van Bentem
  Certificaten

  Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

  Installatiebedrijf van Bentem logo
  Installatiebedrijf van Bentem

  Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

  Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex