Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Remeha ketel plaatsen

Remeha ketel plaatsen door Installatiebedrijf van Bentem

Remeha ketel plaatsen? Het plaatsen van een cv-ketel is een precisie werk. Hierbij komen kennis, ervaring en het gebruik van de juiste materialen bij kijken! Ook moet er worden gelet op de veiligheid. Hoewel een goed geplaatste ketel geen gevaar vormt. Kan gas zelf natuurlijk wel risico’s met zich meebrengen. Tijdens het plaatsen van uw Remeha ketel, zullen onze collega’s dan ook uiterst voorzichtig ten werk gaan.

Welke Remeha ketel laat u plaatsen?

  • Tzerra Ace
  • Calenta Ace
  • Avanta
  • Calora Tower

Heeft u al een Remeha ketel gekozen? Of laat u niet alleen graag de ketel plaatsen, maar ook uitkiezen door een expert op het gebied van installatietechniek? Dan zoekt u naar iemand met kennis van zaken.

Installatiebedrijf Van Bentem: al meer dan 30 jaar

Remeha ketel plaatsen, daar heeft Bentem al meer dan 30 jaar ervaring mee. Ook het vervangen, onderhouden en repareren van (Remeha) cv-ketels, doen wij bijna met onze ogen dicht. Hierdoor zijn wij inmiddels bekend met alle ongemakken en problemen die een Remeha ketel met zich mee brengt. Dit betekent voor u; dat we snel en efficiënt uw Remeha ketel kunnen plaatsen.

Een Remeha ketel plaatsen op zolder

Remeha ketel plaatsen ter verwarming van uw huis? 

Dat doet Installatiebedrijf Van Bentem voor u! 

Wij werken met deskundige monteurs en kwalitatieve producten. Op deze manier kunnen wij niet alleen zo efficiënt mogelijk de ketel plaatsen. Ook bieden wij u op deze manier de garantie dat de ketel goed is geplaatst, en dus lang meegaat.

Met de ketels van Remeha koopt u niet alleen een cv-ketel. U koopt ook: warmte, wooncomfort, warm douchewater én een duurzaam product. Mits de ketel goed is geplaatst uiteraard. Door een Remeha ketel goed te plaatsen, kunt u uw energiekosten beperken. Een Remeha ketel is namelijk gericht op het minimaliseren van het verbruik. 

Wilt u een Remeha ketel plaatsen in huis? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Van Bentem. Wij adviseren u graag over het model Remeha ketel dat bij u en uw woonstijl past én plaatsen deze direct bij u op zolder, de keuken of de bijkeuken!
 

Maak a.u.b. uw keuze:

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem
Remeha ketel plaatsen - Installatiebedrijf van Bentem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

 

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2023 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex