Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Watertechnisch installateur in de buurt van Zaandam voor gas- en waterinstallaties
Zaandam

Watertechnisch installateur in de buurt van Zaandam voor gas- en waterinstallaties

Wilt u graag nieuw sanitair aan laten leggen? Of wilt u een water- of gasinstallatie laten installeren? Zoekt u daarom een watertechnisch installateur in de buurt van Zaandam? Maak dan een afspraak met Installatiebedrijf van Bentem. Installatiebedrijf van Bentem is een watertechnisch installateur dat al jaren actief is in Zaandam en omgeving. Zowel in nieuwbouw, verbouw als utiliteitsbouw kunnen wij installaties verzorgen. Veiligheid is een belangrijk aspect bij het installeren van water- en gasinstallaties. Daarom zullen wij eerst een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Als dé watertechnisch installateur van Zaandam en omgeving bekijken wij de plannen en tekeningen nauwkeurig zodat we de meest passende installatie kunnen vinden. Naast het aanleggen van water- en gasinstallaties kunnen wij onderhoud en renovatie uitvoeren. Wilt u veilig en comfortabel wonen? Maak dan een afspraak met Installatiebedrijf van Bentem, dé watertechnisch installateur van Zaandam en omgeving. Wij voldoen aan de normen en eisen van een professionele installateur en beschikken over de benodigde kennis, ervaring en vakmanschap.

Werkwijze van ons watertechnisch installateur

Wanneer wij water- of gasinstallaties aan leggen zetten wij onze kennis en vakmanschap nauwkeurig in. Wij beschikken over een team vakmensen die installaties installeren die voldoen aan de geldende voorschriften. Onze watertechnisch installateur die werkzaam is in de buurt van Zaandam gaat altijd volgens een vaste werkwijze te werk:

  • Gesprek
  • Inventarisatie
  • Tekening
  • Offerte
  • Installatie
  • Nazorg

Voordat wij beginnen zullen we u uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en zetten dit om in een plan op maat. Indien u het eens bent met de tekening zullen we de capaciteiten berekenen zodat wij een passende installatie aan kunnen bieden. Ook de installatie wordt verzorgd door onze watertechnisch installateur die werkzaam is in de buurt van Zaandam.

Watertechnisch installateur voor gas en water

Installatiebedrijf van Bentem is uw watertechnisch installateur in de buurt van Zaandam als het gaat om gas en water. Water en gas zijn belangrijke en onmisbare elementen in uw woning. Als dé watertechnisch installateur van Zaandam en omgeving houden wij ons bij verschillende opdrachtgevers bezig met gas en wateraansluitingen. Als watertechnisch installateur van Zaandam en omgeving kunnen wij al het leidingwerk in en rondom uw woning verzorgen. Extra aandacht wordt er besteed aan het beheren en onderhouden van dit leidingwerk om veiligheid te waarborgen. We zorgen voor behoud van de kwaliteit van de installaties en het voorkomen van toekomstige problemen.

Neem contact op

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Stel uw vraag

Watertechnisch installateur | Zaandam

Certificaten

Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex