Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Lood en zinkwerk ter verfraaiing en bescherming van uw pand
Lood en zinkwerk

Lood en zinkwerk door Installatiebedrijf van Bentem 

Lood en zinkwerk zijn onmisbare elementen in de bouw, vooral als het gaat om dakconstructies. Deze materialen zorgen niet alleen voor een waterdichte afsluiting en een effectieve afvoer van regenwater, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van een gebouw. Het wordt veel gebruikt in zowel moderne als historische panden en geven elk gebouw een eigen, karakteristieke charme. Bij Installatiebedrijf Van Bentem begrijpen we het belang van deze natuurlijke materialen. We beschikken over de benodigde ervaring en vakmanschap voor de juiste montage van lood en zinkwerk. 

Vakmanschap in onderhoud, reparatie en vernieuwing  

Op het gebied van onderhoud, reparatie en vernieuwing van lood en zinkwerk bieden wij een breed scala aan diensten. Dit omvat het herstellen van dakgoten, zinken daken, lood op gevels en schoorstenen, evenals het vernieuwen van regenpijpen en dakgoten. Deze werkzaamheden vereisen specialistische kennis en precisie, iets wat ons team in ruim voldoende heeft. 

Duurzaamheid en stijl met zinkwerk  

Zink is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat wordt gebruikt voor onder andere hemelwaterafvoeren, dakgoten en dakkapellen. Het voegt net alleen functionaliteit toe aan een gebouw, maar ook een onderscheidende uitstraling. Zowel in nieuwe als oude gebouwen zorgt zinkwerk voor een fraaie afwerking.  

Loodwerk: Combinatie van functionaliteit en esthetiek 

Loodwerk is al jaren een veelgebruikt materiaal vanwege zijn praktische eigenschappen en esthetische uitstraling. Het wordt toegepast in kozijnen, dakkapellen, en langs nokken of puntdaken. Loodwerk is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan het unieke karakter van zowel historische als hedendaagse gebouwen.   

Kwaliteit en service van Installatiebedrijf van Bentem  

Bij Installatiebedrijf van Bentem streven we ernaar om hoogwaardige kwaliteit te leveren in lood en zinkwerk. Onze uitgebreide kennis en liefde voor het vak zorgen ervoor dat we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. We komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en bieden een transparant gesprek en een duidelijke offerte. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit, en zorgen ervoor dat uw bouwprojecten zowel functioneel als esthetisch voldoen aan de hoogste standaarden. 

 
 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Stel uw vraag

Lood en zinkwerk

Certificaten

Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex