Installatiebedrijf-van-Bentem-geberit-aquaclean-mera-tuma-sela

Slide geberit

Gecertificeerd Geberit aquaclean montagespecialist.

slide

slide 2

Als allround installatiebedrijf kunnen wij
u op vele gebieden van dienst zijn

Lood en zinkwerk in de buurt van Amsterdam ter verfraaiing en bescherming van uw pand
Amsterdam

Specialist in lood en zinkwerk in Amsterdam 

Bent u op zoek naar een specialist in lood en zinkwerk in de omgeving van Amsterdam? Installatiebedrijf van Bentem is dan uw ideale partner. Of u nu herstelwerkzaamheden nodig heeft of nieuwe lood- en zinkwerken wilt laten aanbrengen, wij bieden een breed scala aan diensten in Amsterdam en omstreken. Onze expertise omvat onderhoud, installatie, herstel, reparatie en renovatie van lood- en zinkwerk. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw lood- en zinkwerk duurzaam en esthetisch verantwoord wordt uitgevoerd. 

Ambacht en modern vakmanschap 

Ons team, met meer dan dertig jaar ervaring in lood- en zinkwerk, staat klaar om u van dienst te zijn in Amsterdam. We combineren ambachtelijke technieken met moderne vakmanschap om het beste resultaat te garanderen. Of het nu gaat om de afwerking van dakgoten of hemelwaterafvoeren, wij zorgen voor een perfecte realisatie.  

Toepassingen van lood en zinkwerk in Amsterdam 

Bij Installatiebedrijf van Bentem gebruiken we lood en zink voor verschillende doeleinden, waaronder het waterdicht maken van: 

  • Dakafvoeren 
  • Dakdoorvoeren 
  • Gevelaansluitingen 
  • Schoorstenen 

Naast deze functionele toepassingen, dragen lood en zinkwerk in Amsterdam ook bij aan de esthetische waarde van uw pand. Zo gebruiken we deze materialen voor gevelbekleding en de afwerking van dakkapellen, wat zorgt voor een unieke uitstraling met weinig onderhoud. 

Zink, een natuurlijk en veelzijdig materiaal, wordt toegepast in diverse vormen, wat zowel nieuwe als oude gebouwen een unieke uitstraling geeft. Naast zink gebruiken we ook lood, bekend om zijn praktische kwaliteit en fraaie uitstraling, in kozijnen, dakkapellen, en langs puntdaken of op nokken. 

Onderhoud en renovatie in Amsterdam 

Zoekt u lood en zinkwerk in Amsterdam? Neem dan contact op met Installatiebedrijf van Bentem. We zetten onze expertise en passie voor het vak graag in om uw project te realiseren. We komen persoonlijk bij u langs om de situatie te beoordelen en bieden een duidelijke communicatie en een heldere offerte. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, staan we altijd voor u klaar. 

 

Neem contact op

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Stel uw vraag

Lood en zinkwerk | Amsterdam

Certificaten

Techniek Nederland InstallQ  Co vrij   Kiwa

Installatiebedrijf van Bentem logo
Installatiebedrijf van Bentem

Copyright © 2024 Installatiebedrijf van Bentem | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl| Sitemap | Siteindex